Clupa de filetat electrica REMS AMIGO

Posted on 2021-12-12 by Cadariu A

Clupa de filatat electrica AMIGO REMS

Posted on 2021-10-16 by Cadriu A

  REMS AMIGO    -  cea mai mica, usoara puternica si rapida masina de filetat pana la 1.1/4"




Necesara fiecarei firme care lucreaza in instalatii fie ele de gaz sau apa aceatsa trusa vine complet echipata cu menghina de lucru, geanta metalica de transport si capetele de filetat de 1/2-3/4-1-1.1/4" (aceste capete sant cu schimbare rapida) ,astfel incat va puteti apuca de filetat imediat.
Masina este prevazuta cu un motor puternic de 1200W si un angrenaj fara inretinere are posibiltatea sa faca filete si pe dreapta si pe stanga. Nu uitati de uleiul necesar filetarii acesta se gaseste sub forma de spay, pompita de stropit sau bidon.






More...

Pompa umplere si testare instalatii

Posted on 2021-12-12 by Cadariu A
Pompele de umplere si testare sant cu actonare electrica sau manuala.



In functie de destinatia utilizarii acestea au presiune maxima si debitul diferit. In continuare vom prezenta cateva exemple care sant indispensabile fiecarui instalator care la terminarea unei lucrari trebuie sa faca umplerea acesteia si verificarea etanseitatii instalatiei.

Societatea noastra comercializeaza brandurile profesionale REMS  si ROTHENBERGER.
More...

Pompe pentru instalatori

Posted on 2021-12-12 by Cadriu A
REMS CALC-PUSH- DETARTRARE ELECTRICA EFICIENTA.





Volum util al rezervorului 21 l.
Debit <=30l/min
Presiune de refulare <=0,1 Mpa/1,0bar/15psi
Inaltimea de pompare <=10m
temperatura solutie de detartrare <=50 grade C







Pompa electrica de dertrartare pentru curatarea eficienta a conductelor si rezervoarelor de exemplu oncalzitoere instantanee de apa, boilere, rezervoare de pa calda, rezervoare de apa rece, schimbatoare de cakdura,instalatii de incalzire si de racire. Unitate de pompare cu motor cu condrnsator 230V, 50Hz, 165W. Furtunuri flexibile din PVC cu insertie textila de 1/2", lungime de 2,3m , cu fitinguri cu filet interior Rp 1/2" si capete 2 buc, nipluri duble de 3/8-1/2" , nipluri duble 1/2-3/4". Livrat in cutie de carton.
More...

RYOBI

Posted on 2021-11-28 by Cadariu A


Brandul RYOBI este brandul care produce cele mai variate scule cu un singur accumulator.ONE+

P

Gama completa de scule aici!
More...

Top 6 beneficii program ERP ExpertAccounts in cloud

Posted on 2015-08-12 by Raluca G.
program erp


Ești în căutarea unui program ERP în cloud?
Încă nu ești convins ce să alegi?
Citește acest articol, pentru a afla care care sunt principalele 6 beneficii pe care software-ul ERP ExpertAccounts le poate aduce afacerii tale.
More...
Tags: erp cloud

Ce este un ERP si cum te poate ajuta?

Posted on 2015-06-22 by Raluca G.
ERP


Ce este un ERP?
De ce tot mai multe companii aleg să utilizeze un astfel de sistem?
Cum funcționează un ERP?
Cum se poate dezvolta o afacere cu ajutorul unui ERP?
Dacă vrei să afli raspunsul la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, atunci citește acest articol în continuare.
More...
Tags: erp

Cum sa cresti productivitatea agentilor de vanzari

Posted on 2015-06-02 by Raluca G.
SFA-agent-vanzari

Pentru firmele care au ca activitate distribuția, productivitatea fiecărui agent de vânzări este esențială, putând determina succesul unei astfel de afaceri. În acest sens, ExpertAccounts oferă soluțiile ideale pentru optimizarea procesului de vânzare, pe dispozitive mobile (smartphone și tabletă): facturare pe tabletă Van Sales și SFA (Sales Force Automation - Automatizarea Forței de Vânzare) pentru Pre Sales.
More...

CRM: Managementul Relatiilor cu Clientii - avantaj competitiv

Posted on 2015-05-22 by Raluca G.
CRM-Managementul Relatiilor cu Clientii

Adeseori, informațiile și discuțiile cu clienții, furnizorii și partenerii se regăsesc în diferite tabele, pe hârtii și, uneori, par imposibil de organizat. Se întâmplă ca oamenii de vânzări să nu contacteze clienții exact atunci când trebuie? Atunci ai nevoie de o evidență centralizată a tuturor informațiilor si a discuțiilor. Citește în continuare pentru a afla cum poți transforma managementul relațiilor cu clienții în avantaj competitiv pentru a crește vânzările și productivitatea departamentelor de Vânzări și de Marketing și pentru a-ți fideliza clienții.
More...

Contabilitate online - mai putin efort, mai multa siguranta

Posted on 2015-05-18 by Raluca G.
contabilitate online

Ai o firmă sau ești contabil si ești în căutarea unui program de contabilitate online? Vrei să afli mai multe informații și care sunt avantajele unui astfel de soft? Dacă răspunsul este afirmativ la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, atunci citește acest articol în continuare.

More...

Securitatea datelor – server local vs. cloud computing

Posted on 2015-04-24 by Raluca G.
cloud-computing

Bazele de date sunt o necesitate pentru orice companie, întrucat angajații, managerii și contabilii operează zilnic baze de date. Știai că poți preveni distrugerea și pierderea bazelor de date cu tehnologia cloud computing? Află cum poți avea permanent în siguranță datele tale, fără nici un efort și fără să mai depinzi de o anumită locație și de un anumit calculator.

More...