Gama profesionala de scule electrice alimentate la retea si cu acumulatori AEG este disponibila si poate fi achizitionata de la magazin sau ON-line.
Livrarea se face la adresa clientului prin intermediul firmelor de curierat.
Garantia produselor este de 1an (persoane juridice) / 2ani (persoane fizice) dar in ambele cazuri se poate extinde la 3 ani prin inregistrarea produsului pe saitul producatorului ce se gaseste la adresa: https://warranty.aeg-powertools.eu/ro-ro/landing

Intreaga gama de produse RYOBI®, o puteti gasi la C.D.A. & CAMARDU PREST IMPEX SRLUnul dintre cei mai mari și mai inovativi producători de unelte electrice din lume, RYOBI®, este disponbil de astazi si in Romania prin C.D.A. & CAMARDU PREST IMPEX SRL , furnizorul dumneavoastra de scule, de incredere. 


Acest producator de scule este specializat în fabricarea de unelte electrice cu caracteristici profesionale la prețuri accesibile. Acesta este motivul pentru care RYOBI® este brandul ales de milioane de proprietari de case, oameni care lucrează cu lemn, metal sau placi, oameni pasionați și meșteșugari.Alimentați peste 70 de scule diferite cu același acumulator. De la tunderea gazonului, la perforarea unei găuri, la tăierea lemnelor, tunderea gardului viu sau lustruirea mașinii dvs., sistemul ONE+ vă permite să faceți toate acestea cu un singur acumulator ONE.
Șase dimensiuni de acumulatori. Pentru toate nevoile dvs.


Garantia tuturor produselor RYOBI® este mentionata in cartea tehnica si de instructiuni inclusa in setul de livrare, precum si service-ul acreditat pentru garantii.

Garantia oferita de producator de 2 ani pentru persoane fizice, respectiv 1 an persoane juridice, cu posibilitatea de extindere a acesteia la 3 ani in cazul inregistrarii sculei sau utilajului pe site-ul producatorului prin inregistrarea pe site-ul producatorului. Beneficiaza de garantie extinsa sculele electrice alimentate la retea si pe acumulatori, acumulatorii avand o garantie de 2 ani. Nu beneficiaza de extinderea garantiei sculele cu motor pe benzina.

le pentru casă și grădină


Puteti observa produsele RYOBI® accesand categoriile:

  1. Paduri parcuri gradini —> RYOBI: aici 


  1. Scule electrice —> RYOBI: aici 


          Pentru toata game de produse RYOBI® accesati site-ul oficial: www.ryobytools.eu

          RYOBI Youtube Channel: https://www.youtube.com/user/ryobichannel

  C.D.A. & CAMARDU PREST IMPEX SRL - Un client multumit, este un client de-al nostru!


Adresa punct de desfacere & service:

Str. Constantin Brancoveanu 147,
Timisoara, 300402 - TIMIS
Romania

T: 0256/487772
W: www.camardu.rowww.service-camardu.ro
F: www.facebook.com/cdacamardu.srl
Creati-va un cont nou de client pe site-ul nostru www.camardu.ro —> SHOP ONLINE si puteti beneficia de urmatoarele avantaje:
• Pret de prim distribuitor national
• Garanţia de 24 luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice (Cu posibilitatea de extindere a acesteia la 3 ani in cazul inregistrarii sculei sau utilajului pe site-ul producatorului prin inregistrarea pe site-ul producatorului. Beneficiaza de garantie extinsa sculele electrice alimentate la retea si pe acumulatori, acumulatorii avand o garantie de 2 ani. Nu beneficiaza de extinderea garantiei sculele cu motor pe benzina.
Link inregistrare: https://warranty.ryobitools.eu/ro-ro/home)
• Certificarea calitatii produselor
• Asistenţă pentru clienţi (chat 8h, e-mail, telefon, SMS, WhatsApp, facebook)
• Oferte pentru clientii inregistrati
• Reduceri pentru achizitii en-gros, revanzatori
• Livrare oriunde in Romania
• 14 zile drept de retur
Modalitati de plata: card, avans, ramburs la livrarea produsului, plata la termen pentru parteneri contractuali (relatie care se va stabili in urma unei analize)
• Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 500 RON in toate localitatile din Romania

C.D.A. & Camardu Srl, Timișoara, cu o experiență de 22 ani în spate, comercializează si inchiriaza Scule, Unelte și Utilaje și echipamente termice casnice și industriale, ale celor mai importante mărci din domeniu, cum ar fi:

Scule & Utilaje: BOSCH, Makita, Mikasa, De Walt, BISONTE, IMER GROUP, TITAN, MONTOLIT, SENCI, WAGNER, GENMAC, GENERAC, COMET, Electroelse, CONDOR, DB DALBE, ATN, KATO IMER, SILLA, sami, LIFT STAR, ROTAIR, Tecnoplast, SOLA, MOB PEDDINGHAUS, MONDELIN, TEHNOWELD, BRIXO, PROJAN, STANLEY, DREMEL, HAWERA, ROTHEMBERGER, RYOBI, AEG;

Echipamente termice casnice si industriale: BOSCH, BUDERUS, Beretta, IMMERGAS, protherm, VIESSMANN, Honeyvell, SALUS, COMPUTHERM (automatizari).

Pentru toate acestea, prin divizia proprie Camardu Service, oferim consultanta tehnica, execuție, punere în funcțiune, service garanție și post garanție și livrare la domiciliu, în toate localitățile din România.


C.D.A. & CAMARDU PREST IMPEX SRL   - vanzare - service - inchiriere
Multumim ca ne-ati ales pe noi!