Blog

Top 6 beneficii program ERP ExpertAccounts in cloud

Posted on 2015-08-12 by Raluca G.

program erp

Dacă ești în căutarea unui program ERP în cloud, dar încă nu ești convins ce să alegi, citește acest articol în continuare, pentru a afla care care sunt principalele 6 beneficii pe care software-ul Cloud ERP ExpertAccounts le poate aduce afacerii tale.


ExpertAccounts nu este doar un sistem ERP în care înregistrezi și ții evidența documentelor din firmă. E mult mai decât atat. E un instrument care te ajută să îți crești vânzările și să îți dezvolți business-ul. Spre deosebire de alte platforme, ExpertAccounts este o soluție completă, în care totul e integrat: CRM, POS+Fidelizare Clienți, SFA, Magazin online, WMS, MRP, ERP, BI. De acum nu mai ai nevoie de mai multe aplicații de business care comunică greu între ele.



Acces oricând, oriunde

Știm cât de important este să ai acces la datele companiei indiferent de locație, sau oră. ERP ExpertAccounts funcționează pe internet, așadar, se accesează foarte ușor, de pe orice browser, de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă), indiferent de sistemul de operare al acestuia, de oriunde ai conexiune la internet. Pentru un control ridicat al afacerii, managerii au acces la informațiile de care au nevoie de oriunde s-ar afla: de la birou, de acasă, sau chiar din concediu.


Date și rapoarte în timp real

Având în vedere că discutăm despre un program ERP în cloud, discutăm implicit și de informații în timp real. Ai întotdeauna la dispoziție toate informatiile de care ai nevoie, în timp real, oriunde, oricând, pe orice calculator, tabletă: vânzări, încasări, credit clienţi, cash-flow, sold creditare, TVA şi impozit de plată la zi.

Oriunde ești, accesezi rapoartele care te interesează, în timp real, corecte şi supervizate de către contabilul tău cu care colaborezi online pe ExpertAccounts. Vei lua cele mai bune decizii de management pe baza informațiilor reale, iar depistarea eventualelor probleme se va face în timp util, întrucât sistemul îți furnizează în permanență informații corecte de care ai nevoie.

În plus, sistemul trimite automat pe e-mail rapoarte de analiză și monitorizare, în zilele și orele stabilite de către tine: informații din mai multe departamente, precum rapoarte de analiză financiară și cash-flow, analize de vânzări, monitorizarea activității din CRM (Managementul Relațiilor cu Clienții), rapoarte cu facturi restante pe agenți etc.


Reducerea costurilor

Spre deosebire de un software ERP tradițional, care necesită o investiție inițială de multe ori considerabilă, ExpertAccounts te ajută să elimini costurile cu infrastructura IT: nu ai nevoie de servere, licențe software, update-uri de sistem, administrator de rețea. De asemenea, neavând nevoie de un server privat, reduci costurile și cu curentul electric. Dacă ai deja un program ERP, este posibil să reduci costurile anuale de mentenanță prin înlocuirea lui cu unul de tip cloud, cu costuri mai mici, fără nici o investiție.


Securitate maximă a datelor

Destul de multe persoane sunt sceptice când vine vorba de a avea “datele pe internet”, în cloud. Tu, cel care citesti acest articol, nu trebuie să te numeri printre ei. Să știi că este mult mai periculos să ai datele pe un PC, sau pe serverul tău, legat la internet. Sistemele de tip cloud nu pot fi afectate de viruși. Poți spune “adio” pierderilor de date, în cazul compromiterii calculatoarelor (viruși, defecțiuni, rea-intenție, dezastru). La ExpertAccounts, securitatea și confidențialitatea datelor este asigurată prin criptarea SSL, similară sistemelor de internet banking. Datele sunt stocate pe servere situate în UE, în centre de date de grad industrial, cu furnizare de energie electrică redundantă și conexiuni multiple la internet, 99,99% garanție up-time, monitorizare non-stop, supraveghere video și paza obiectivului asigurată de personal de securitate permanent. Detalii aici…


Colaborare online

Pentru a ușura munca contabililor, dar și pentru a asigura o colaborare ideală între contabil și client, ExpertAccounts asigură lucrul colaborativ online. Colaborezi online cu contabilul tău: îți supervizează datele introduse de tine în timp real, pentru siguranța că informațiile de cashflow pe care le vezi pe tabletă sunt reale. Sistemul de arhivare electronică a documentelor face ca orice tranzacție înregistrată să poată avea ataşat documentul scanat (ex. factura de cumpărare, chitanța, extrasul de cont, etc.), sub formă de fișier, pentru a putea fi verificată mai uşor.

Cu ExpertAccounts se asigură lucrul colaborativ dintre angajatii firmei, indiferent dacă acestia se află sau nu în locații diferite. Îți conectezi astfel toate punctele de lucru, agenţii şi contabilul - în timp real.


Trasabilitate

Sistemul ERP ExpertAccounts permite urmărirea tuturor documentelor și a persoanelor care operează în baza de date. Mai mult, în ExpertAccounts, accesul utilizatorilor poate fi restricționat pe operații, gestiuni și centre de cost: bazele de date nu pot fi manipulate decât de către persoanele care au acces. În acest fel, se va ști întotdeauna cine, ce și când a operat în baza de date.


În acest articol nu au fost menționate toate beneficiile pe care un soft de tip ERP in cloud le poate aduce unui business. Te las să le descoperi chiar tu! Așadar, dacă ești în căutarea unui program ERP prin care să reduci cheltuielile, dar totodată să crești eficiența, încearcă acum ERP ExpertAccounts!


More info:
Contact
Tags: erp cloud