Clupa de filatat electrica AMIGO REMS

Posted on 2021-10-16 by Cadriu A
  REMS AMIGO    -  cea mai mica, usoara puternica si rapida masina de filetat pana la 1.1/4"

Necesara fiecarei firme care lucreaza in instalatii fie ele de gaz sau apa aceatsa trusa vine complet echipata cu menghina de lucru, geanta metalica de transport si capetele de filetat de 1/2-3/4-1-1.1/4" (aceste capete sant cu schimbare rapida) ,astfel incat va puteti apuca de filetat imediat.
Masina este prevazuta cu un motor puternic de 1200W si un angrenaj fara inretinere are posibiltatea sa faca filete si pe dreapta si pe stanga. Nu uitati de uleiul necesar filetarii acesta se gaseste sub forma de spay, pompita de stropit sau bidon.

More...

Top 6 beneficii program ERP ExpertAccounts in cloud

Posted on 2015-08-12 by Raluca G.
program erp


Ești în căutarea unui program ERP în cloud?
Încă nu ești convins ce să alegi?
Citește acest articol, pentru a afla care care sunt principalele 6 beneficii pe care software-ul ERP ExpertAccounts le poate aduce afacerii tale.
More...
Tags: erp cloud

Ce este un ERP si cum te poate ajuta?

Posted on 2015-06-22 by Raluca G.
ERP


Ce este un ERP?
De ce tot mai multe companii aleg să utilizeze un astfel de sistem?
Cum funcționează un ERP?
Cum se poate dezvolta o afacere cu ajutorul unui ERP?
Dacă vrei să afli raspunsul la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, atunci citește acest articol în continuare.
More...
Tags: erp

Cum sa cresti productivitatea agentilor de vanzari

Posted on 2015-06-02 by Raluca G.
SFA-agent-vanzari

Pentru firmele care au ca activitate distribuția, productivitatea fiecărui agent de vânzări este esențială, putând determina succesul unei astfel de afaceri. În acest sens, ExpertAccounts oferă soluțiile ideale pentru optimizarea procesului de vânzare, pe dispozitive mobile (smartphone și tabletă): facturare pe tabletă Van Sales și SFA (Sales Force Automation - Automatizarea Forței de Vânzare) pentru Pre Sales.
More...

CRM: Managementul Relatiilor cu Clientii - avantaj competitiv

Posted on 2015-05-22 by Raluca G.
CRM-Managementul Relatiilor cu Clientii

Adeseori, informațiile și discuțiile cu clienții, furnizorii și partenerii se regăsesc în diferite tabele, pe hârtii și, uneori, par imposibil de organizat. Se întâmplă ca oamenii de vânzări să nu contacteze clienții exact atunci când trebuie? Atunci ai nevoie de o evidență centralizată a tuturor informațiilor si a discuțiilor. Citește în continuare pentru a afla cum poți transforma managementul relațiilor cu clienții în avantaj competitiv pentru a crește vânzările și productivitatea departamentelor de Vânzări și de Marketing și pentru a-ți fideliza clienții.
More...

Contabilitate online - mai putin efort, mai multa siguranta

Posted on 2015-05-18 by Raluca G.
contabilitate online

Ai o firmă sau ești contabil si ești în căutarea unui program de contabilitate online? Vrei să afli mai multe informații și care sunt avantajele unui astfel de soft? Dacă răspunsul este afirmativ la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, atunci citește acest articol în continuare.

More...

Securitatea datelor – server local vs. cloud computing

Posted on 2015-04-24 by Raluca G.
cloud-computing

Bazele de date sunt o necesitate pentru orice companie, întrucat angajații, managerii și contabilii operează zilnic baze de date. Știai că poți preveni distrugerea și pierderea bazelor de date cu tehnologia cloud computing? Află cum poți avea permanent în siguranță datele tale, fără nici un efort și fără să mai depinzi de o anumită locație și de un anumit calculator.

More...

Redu costurile si timpul alocat pentru managementul contractelor

Posted on 2015-04-18 by Raluca G.
erp  

Nu mai pierde timpul cu întocmirea și gestionarea contractelor și a actelor! Alege soluția pentru managementul contractelor, prin care economisești timp, elimini erorile și lucrezi cu adevărat profesionist: modulul Contracte și Acte de la ERP ExpertAccounts.

More...

Ce inseamna CRM ?

Posted on 2015-04-10 by Raluca G.
crm


Indiferent dacă ești în căutarea unui CRM, sau vrei doar să afli mai multe informații despre ceea ce înseamnă CRM, cum te poate ajuta, dar și cărui tip de companie se adresează un astfel de sistem, atunci citește acest articol în continuare.
More...

Cum sa planifici si sa controlezi activitatea in service-ul tau auto

Posted on 2015-03-18 by Raluca G.
magazin online

Vrei să planifici activitatea service-ului tău ?
Vrei sムverifici activitatea desfăș™urată în service-ul tăƒu ?
Dacムrăƒspunsul este DA, atunci ERP Service Auto ExpertAccounts este soluț›ia de care ai nevoie.
More...