Blog

Clupa de filetat electrica REMS AMIGO

Posted on 2021-12-12 by Cadariu A


  REMS AMIGO    -  cea mai mica, usoara puternica si rapida masina de filetat pana la 1.1/4"




Necesara fiecarei firme care lucreaza in instalatii fie ele de gaz sau apa aceatsa trusa vine complet echipata cu menghina de lucru, geanta metalica de transport si capetele de filetat de 1/2-3/4-1-1.1/4" (aceste capete sant cu schimbare rapida) ,astfel incat va puteti apuca de filetat imediat.
Masina este prevazuta cu un motor puternic de 1200W si un angrenaj fara inretinere are posibiltatea sa faca filete si pe dreapta si pe stanga. Nu uitati de uleiul necesar filetarii acesta se gaseste sub forma de spay, pompita de stropit sau bidon.





Puternica, usor de operat, scula electrica pentru filetat, cu suport unic pentru sustinere. Gata de folosit oriunde, fara viciu. Ideal pentru reparatii, renovari, santier (loc de munca) Fileteaza tevi intre 1/2-1,1/4Țoli (16-40 mm)

Avantajele sistemului:
Schimbare rapida a capetelor de filetat fiind folosita o primdere rapida si compacta.

Menghina de prindere
Solida usor de folosit importiva rasucirii in ambele sensuri. Prindere sigura cu strangere cu filet usor de montat/demontat pe teava.

Design
Compact robust dovedita fiabiliattea in conditii grele se munca (santier). Poate fi folosita oriunde. Design subtire pentru a lucra in spatii inguste. Greutate de 3,5 Kg fara cap de filetat. Este posibila operatia de filetare folosid o singura mana.

Utilizare
Solida si compacta nu necesita intretinere, robusta si puternica are 1200 W. Cu motor cu 30% mai puternic datorita periilor ajustabile de Carbon. Filetarea se face rapid cu turatia de 35 - 27 rot/min. Are un buton de siguranta si schimbare de sens.

Schimbarea rapida a capetelor de filetat
Dovedit tehnologic folosind materialele de cea mai inalta calitate si prelucrarea precisa a masinii si capetelor permite schimbarea rapida a acestora totodata realizand filetarea usoara si de precizie a tevii. Fara a pierde timp cu schimbarea capetelor de filetat. Se realizeaza o filetare continua si curata.

Bacurile din capetele de filetat
Dovedita calitatea de top a produselor REMS cu o filetare precisa care asigura un filet de calitate excelenta realizat usor.

Ulei de filetat
Rems Sanitol si Rems Spezial creat special pentru filetat asigura o racire si lubrifiere optima. Esential pentru filete curate si protejarea masinii si a bacurilor.

  REMS AMIGO - aceeasi masina de filetat insa pana la 2"



Necesara fiecarei firme care lucreaza in instalatii fie ele de gaz sau apa aceatsa trusa vine complet echipata cu menghina de lucru, geanta metalica de transport adaptor si capetele de filetat de 1/2-3/4-1-1.1/4-1.1/2-2" (aceste capete sant cu schimbare rapida) ,astfel incat va puteti apuca de filetat imediat.
Masina este prevazuta cu un motor puternic de 1700W si un angrenaj fara inretinere are posibiltatea sa faca filete si pe dreapta si pe stanga. Nu uitati de uleiul necesar filetarii acesta se gaseste sub forma de spay, pompita de stropit sau bidon.









More info:
Contact