Bosch Condens 7000wi


Castigatoare a prestigiosului premiu Red Dot Award 2017, centrala din gama Bosch GC7000i poate fi amplasata fara probleme aproape oriunde: design-ul său unic va atrage toate privirile. Datorită aspectului plăcut, echipamentul este potrivit pentru montarea pe hol, în baie sau bucătărie (consultati inainte Proiectul de gaze !).

Centralele termice Bosch Condens 7000i combină o înaltă eficiență energetică cu un design elegant la un preț convenabil. Cu 6 modele, ce acoperă o gamă largă de puteri cuprinsă între 24 kW și 42 kW, și 2 versiuni Sistem și Combi, Condens 7000i W oferă o înaltă eficiență energetică și o tehnologie inovatoare.

Solutia Bosch cea mai silentioasa
Impreuna cu centrala termica cu condensare Condens 7000 W va puteti bucura de o temperatura placuta in locuinta si beneficia de apa calda menajera in regim instantaneu. Aceasta caracteristica optionala permite incalzirea si prepararea apei calde menajere intr-un sistem compact. Insa pentru a spori confortul apei calde menajere, centrala termica Condens 7000 W poate fi combinata si cu un boiler apa calda menajera extern.

Disponi